Glad stucwerk

Hierbij worden de wanden of plafonds glad opgeleverd. Beschadigingen die in de loop der tijd zijn ontstaan zijn ook gemakkelijk te repareren. Dit is een modern afwerking wat momenteel erg populair is.

Behangklaar

Naast sausklaar stucwerk kunt u ook voor behangklaar stucwerk kiezen. Behangklaar stucwerk wordt minder glad gemaakt. Dit is minder werk voor de stukadoor en dus wel goedkoper dan sausklaar stucwerk. Dus wilt u na het stucen de muren gaan behangen? Dan is behangklaar stucwerk een logische keuze.

Spachtelpoetz

De meest populaire sierpleister is op dit moment spachtelputz en is in elke gewenste kleur en korrelgrootte leverbaar. Voor ieder interieur is er volop keuze.

Raapwerk

Met raapwerk zijn ruwe en scheve ondergronden weer glad en strak te maken. Dat is bijvoorbeeld nodig bij wanden die later moeten worden betegeld.
Raapwerk is het recht en vlak maken van ruwe wanden en plafonds met gips of kalkspecie. De stukadoor doet dit door op bepaalde plekken dik of juist dun te smeren. Vervolgens maakt hij het raapwerk helemaal glad.

Latex spuiten

Vaak worden de nieuwe gestucte wanden en plafonds zelf gesaust. Dit is iets wat niet onderschat moet worden, en beter aan de vakman overgelaten kan worden. Wij spuiten machinaal de latex op uw wanden en plafonds dit zorg voor een snelle manier om uw wanden en plafonds zonder structuur te schilderen. Hoe er rekening mee dat uw wanden dan spuitklaar gestuct moeten

Latex rollen

Vaak worden de nieuwe gestucte wanden en plafonds zelf gesaust. Dit kan op de traditionele manier. Met een roller worden uw wanden gesausd.